Päevakäpp: proua Elsie on maailma suurim paifänn

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Elsie on maailma kõige suurem paiarmastaja. Ta sõtkub süles olles paitajat, ta sõtkub siis kui oma hoiuinimest näeb ja paidele lootust on, ta sõtkub kui poolemeelne ka siis, kui paidest vaid juttu teha.

Elsie senises elus pole just paljut kiita — kui siis vaid ehk seda, et ta autorataste alla ei jäänud. Senise omaniku hoolimatuse tulemusena on proua ka haige.

Pesaleidja hoiuinimene saab pea kõigest aru, aga mitte sellest, et kodukass jäetakse nii hooleta, et tal neerukahjustused tekivad. Nüüd ongi nii, et oma elupäevade lõpuni peab kassiproua sööma eritoitu ning igapäevaselt veidi ravimeid saama. Aga sellest pole hullu — krõbinad on sama hinnaga nagu tavalisedki ning rohud sööb proua meeleldi õige konserviga ära!

Täielikust õnnest ongi hetkel puudu vaid see üks: hooliv oma inimene! Inimene, kel jaguks aega paide jaoks, siis veel korra paide jaoks ja siis veel. Kui Elsie korra juba sülle on saanud, siis edasised minimaalselt 30 minutit on tema jagu. Nurrumiseks. Sõtkumiseks. Sülesolekut nautimiseks.

Kui siis proua aktiivsest sülesolekust väsib, on ta ise tagajalgadel, et oma pea vastu hoiuinimese põske suruda ja lihtsalt tasakesi olla. Soojas ja hoitud. Söödetud ja paitatud. Kaitstud.

Ei ole ju palju loota, et üks armastav inimene endale kombeka seltsilise leiab? Või on see siiski liiast? Tahta ühele armsale õiget ja hoolivat kodu? Elsie on steriliseeritud ja tal on täitsa oma kassipass ja kiip. Kui arvad, et oleksid Elsie'le imehea pärisinimene, siis kirjuta raul@pesaleidja.ee ning Elsie hoiuinimene võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles