Päevakäpp: triibikupere vajab külmade ilmade eest kiiresti hoiukodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Iga päevaga muutuvad öised temperatuurid aina külmemaks ning ega päevalgi päike enam kõrgele tõuse. Juba lähipäeviks lubatakse lörtsi ning MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtlike mure tänaval elavate kasside pärast kasvab iga päevaga

Ühe vanatädi hoovi on ennast sisse seadnud kassiema koos nelja kevadise pojaga. Südamlik naine otsis omal käel ühele kassipojale kodu, kuid teiste kasside aitamisega on ta jännis. Tema südamevalu külmetavate kasside pärast suureneb iga päevaga, sest enam ei paku sooja ka kasvuhoone, kus kassid pesitsevad.

Igal hommikul näeb ta ukse ees käpalt käpale tammuvaid kassikesi, kes ootavad päästmist. Vanatädi on murtud — temal endal juba on kolm tänavalt päästetud kassikest ning seitse oleks selgelt liig. Kes küll aitaks neid armsaid triibikuid, kes on abi otsima tulnud?

Hea lugeja, kui sina saaksid ühele või lausa mitmele nurrumootorile sooja hoiukodu pakkuda ning aidata nad enne talvekülmi õues ära, siis palun võta vabatahtlikega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee

Mis on hoiukodu? Hoiukodu on vahepeatus kassi tänavalt tulemise ja päriskoju jõudmisel. Kõik kiisud saavad enne hoiukodusse tulekut arstliku ülevaatuse ning vajalikud parasiiditõrjed. Seega ei ole muret, et kassid kuidagi sinu loomi või lapsi ohustaksid. Kõik kassipidamiseks vajalikud vahendid annab sulle turvakodu ning sellel ajal, kui sina ühte kassi kodus hellitad, otsib Kasside Turvakodu kiisule päriskodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles