Päevakäpp: palju läbi elanud Silmake vajab kiiresti kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Hiljuti potsatas MTÜ Kasside Turvakodu kirja kasti murelik kiri, mis rääkis ihuüksi rohtukasvanud hoovis elavast kassist, kellel häda silmanägemisega ning mitte kedagi, kes tema eest hoolitseks. 

Turvakodu vabatahtlikud tõttasid sekunditki mõtlemata kassipoisile appi, sest sellises seisundis kiisu pikalt õues vastu ei pea. Praeguseks on kassipoiss Silmake jõudnud Tallinnasse, saanud arstide juures esmase ülevaatuse ning on selgunud, et kuigi tema nägemine on väga halb, näeb ta tõenäoliselt vähemalt varjusid.

Hetkel on Silmake loomakliinikus, ta on inimeste suhtes väga sõbralik ja otsib kontakti, kuid peab igapäevaselt elama pisikeses puuris ning see tekitab palju läbielanud kassile väga suurt stressi. Silmake vajab kiiresti turvalist ja sooja päriskodu.

Kui sinu kodus ja südames on ruumi ühele kassile — sõbralikule, kuid kehva nägemisega Silmakesele — siis kirjuta talle kohe aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles