Päevakäpp: kuumavereline Rio on tükike Brasiiliat Tallinna südames

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Rio on umbes kaheaastane kassipoiss, kes pärineb meie teadmiste kohaselt Kundast. Aga kuna tegu on temperamentse ja kuumaverelise poisiga, võis ta Eesti tänavatele infiltreeruda hoopiski Brasiilia džunglist.

Rio oli Pesaleidja hoiukoju tulles ja on siiani väga omapärane. Ta ei taha näha ei paikätt ega tunda mitte ühtki silitust. Rio pole harjunud ideega, et inimene võib tuua midagi head ja tahta midagi head. Tema jaoks on inimkäsi surmarelv ja hetkel kostub selle poole vaid sügav tume sisin.

Aga Rio kuumaverelisus on kahe külma aasta jooksul pisut lahtunud. Ehk on sellele kaasa aidanud ka Rio uus vanemvabatahtlik, kes tema keevalist iseloomu taltsutama on hakanud. Paikäsi on ikka hirmus aga vaikselt konservi ette pannes on urinat juba vähem ja suletuti otsaga on võimalik poisile läheneda.

Rio ootab väga inimest, kes tahab oma ellu pisut seiklust ja vürtsi. Talle on lausa hädavajalik mõistva suhtumisega ja südamlik kodu. Kassipoiss on iga päevaga aina leplikum, ent tema silmist paistab tohutu kurbus, sest ka temperamentne kiisu soovib sisimas vaid mõistmist ja armastust. Kui omapärane Rio sulle huvi pakub, täida Pesaleidja kassivõtja ankeet ja sinuga võetakse peagi ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles