Päevakäpp: kodust ilma jäänud Elina on taas pereõnne ootel

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Elina on imearmas triibikutirts, kellel elus vedanud ei ole. Väike vapper nurrumootor sai juba korra päriskodus elamist tunda, kuid kahjuks lõppes see tema jaoks taas turvakodusse jõudmisega.

Kuigi turvakodus on Elina paimaias ja vahva nurrumootor, kes inimestega kenasti seltsib, ei suutnud kassitirts päriskodus leppida sellega, et ta on ainukene kass. Nüüd ongi Elina jõudnud taas turvakodusse. Ta istub iga päev kõrgel seinapesas, on natukene elus pettunud ja õnnetu, sest ta nii püüdis päriskodus hakkama saada, tõesti püüdis.

Kuid ei ole halba ilma heata. Nüüd on nii turvakodu vabatahtlikud kui Elina targemad kassipreili soovides ning ka Elina silmi hakkab iga päevaga taas lootus tekkima. Ehk on kuskil tema jaoks üks südamlik päriskodu, kus ootab teda ees mõni leplik nurrumootor? Selline südamlik, pehmete vormidega ja armsa silmavaatega nagu tema isegi.

Ta otsib ühte truud sõpra, kellega igal hommikul äsja ärganud omanikule silma vaadata ja konserve nuruda, kellega koos tööpäevadel aknal linde vaadelda ning õhtuti enne magamaminekut vaipu kortsu joosta. Ja muidugi on ääretult oluline, et tema kodus oleks ka asjalik teenindav personal — selline, kes annab Elinale kodus harjumiseks aega ning kui harjumisaeg on möödas, oskaks väärtustada kortsu joostud vaipasid ja öösiti jalgade juurest kostvat õndsat norskamist, sest nurrumootoritega elu jagada on ju privileeg.

Kui Elina lugu sinu südant liigutas, siis on väga suur tõenäosus, et just sina oledki see, keda ta otsib. Kirjuta Elinale kohe, sest teda on ju ainult üks! Kontakt — info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles