Südantsoojendav internetihitt: vanahärra käib varjupaigakasside juures uinakuid tegemas

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Safe Haven Pet Sanctuary Inc. / Facebook

Ühest mõnusast uinakust parem saab olla vaid mõnus uinak kasside seltsis. Seda teab ka 75-aastane Terry Lauerman, kes iga päev varjupaigakassidel külas käib ja nendega koos tukastab.

USAs Wisconsini osariigis asuva loomade varjupaiga Safe Haven Pet Sanctuary juhataja Elizabeth Feldhauseni sõnul ilmus vanahärra ühel päeval lihtsalt välja ja avaldas soovi kasse harjata. Sellest ajast peale on Terry Lauerman neljajalgseid igapäevaselt külastanud. 

Pensionär veedab varjupaigas korraga umbes kolm tundi. Ta alustab kasside harjamisest, leiab siis mugava koha, võtab mõne kassi enda juurde ja jääb magama. Üles ärgates kammib ta kasse uuesti ning suundub siis koju, et järgmisel päeval tagasi tulla. 

Vanahärra tänamiseks kirjutas Feldhausen varjupaiga Facebooki-lehele postituse ning lisas juurde ka fotod magavast Terryst. Pensionäri pühendumusest liigutatud inimesed hakkasid postitust jagama ja see on saanud internetis tõeliselt populaarseks, tuues kaasa ka varjupaigale laekuvate annetussummade kasvu.

«Me saame ära elada ainult tänu annetajate toele ning Terry viraalseks minek on kõvasti kaasa aidanud,» rõõmustas Feldhausen. «Kui varasemalt saime kuus kuni 4000 dollarit siis nüüd on meil varuks juba 30 000!» Juhataja sõnul kasutatakse raha varjupaigahoone seinte soojustamiseks, et loomadel talvel mugavam oleks. Terry ise on jäänud tagasihoidlikuks, kuid Feldhauseni sõnul on vanahärra siiski uhke, et saab oma neljajalgsete sõprade heaolule kaasa aidata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles