Päevakäpp: kettaheitja mõõtu Kanter otsib uusi väljakutseid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Kanter on jõudnud Kasside Turvakodu hoole all olla vaid mõned nädalad, kuid selle lühikese ajaga on ta kõigi meeli hullutanud. Igaüks, kes Kanterist möödub, hõiskab: «Vau, milline mõmmik!», «Vaata kui silmapaistev!», «Issver, kui kodus oleks selline suur kass, siis vist oleks küll elu lõpuni turvaline olla!»

Ja niimoodi see meelte hullutamine käibki. Kanteris kohe on selline talendikas säde, et meie riigi talendipoliitika tegijad läheksid küll Kanterit nähes hulluks. Kõik pastakad lendaksid käest, sest talent on ju viimaks leitud. Ja kui veel Kanter neile demonstreerib kui kaugele ta oma mänguhiirt oskab heita. Oh püha püss! Riputage kõik medalid ja karikad juba Kanteri kaela, sest siin on Eesti läbi aegade kõige kuumem mänguhiireheitja.

Kanteril oleks justkui kõik olemas, kuid siiski kõik pole kuld, mis hiilgab. See särav kassipoiss on tegelikult veel täiesti koduta ja ihuüksi siin maa peal. Kanter loodab väga, et tema talenti märkab ka üks hooliv ja armastav kodu. Kirjuta Kanterile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles