Humoorikas vaatepilt: kass läks poodi toiduvargile ja jäi siis riiuli juurde magama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Melanie Morris-Jones / SWNS.com / Melanie Morris-Jones / SWNS.com / Scanpix

Öeldakse ikka, et tühi kõht on kõige parem kokk. Üks parajalt volüümikas kass otsustas asja enda käppadesse võtta ning läks näljatunde vältimiseks poodi krõbinaid otsima. 

Leidlik kass läks poodlema Inglismaal Rugby linnakeses asuvasse Tesco toidukauplusesse, kõndis veidi ringi ja seadis seejärel sammud loomatoitude juurde. Kassi tegevust jälgima asunud Melanie Morris-Jonesi sõnul uuris kass esialgu riiulil olevat kaupa justkui oma lemmikut valides ning tõmbas siis ühe toidukarpidest käpaga põrandale.

Foto: Melanie Morris-Jones / SWNS.com / Melanie Morris-Jones / SWNS.com / Scanpix

Raskest katsumusest väsinud kass heitis seejärel pikali, pani pea vastu karpi ja sättis end uinakuks mugavalt sisse. Morris-Jones tegi kassist pildi ja teavitas ka kassapidajat, keda kassi kohalolu aga karvavõrdki ei häirinud.

«Ilmselgelt püüdis see kass süüa saada, aga ebaõnnestus,» kirjutas naine hiljem sotsiaalmeedias. «Ma ütlesin kassapidajale, et lemmikloomatoitude juures pikutab paks kass ja ta vastas, et too käib poes tihti. Nad ei tea, kes tema omanik on, aga paistab, et Tesco talle meeldib — ta ei lasknud end möödujatest karvavõrdki häirida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles