Päevakäpp: omaniku surma järel koduta jäänud Kohuke unistab uuest elust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kohuke on üks kolmest kassikesest, kes mõned nädalad tagasi omaniku surma tõttu igaveseks oma päriskodust ilma jäi. Nüüd on Kohuke koos sõprade Sõõriku ja Marmelaadiga MTÜ Kasside Turvakodu hoole all ning ta ei jõua ära oodata, millal taas kodustesse tingimustesse saab.

Kohuke unistab taas päris oma isiklikust pesast, kus päevast päeva tukkuda. Ta unistab uinakutest päiksest sillerdaval aknalaual ning muidugi ootab ta taas vähemalt ühte silmapaari, kes igal hommikul ja õhtul talle armastavalt otsa vaataks ning talle kinnitaks: «Sa oled maailma kõige parem kass!»

Kohuke ootab inimest, kes igal hommikul kodunt lahkudes hakkaks teda juba välisukse sulgudes igatsema ning ka pika päeva jooksul ei saaks Kohukest oma mõtteist. Ta ootab tingimusteta armastust, mis on igavene. Kohuke ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles