Evelin Ilvese koer läks ringi luusima ja viidi varjupaika

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilvese koer Schubert.
Evelin Ilvese koer Schubert. Foto: Tony Arestegui Bereche / Facebook‎

Eile pärastlõunal leiti Tallinna vanalinnast Laialt tänavalt omapäi jalutamas suur mustvalge koer. Leidja teatas koerast sotsiaalmeedias ning postituse kommenteerijatelt selgus, et tegu on Evelin Ilvese koera Schubertiga. 

Evelin ja stabyhouni tõugu Schubert elavad ka ise Laial tänaval, kuid koer ei pääsenud põgenema kodust — veidi enne Schuberti kadumist jagas Evelin sotsiaalmeedias ilusalongis tehtud fotot, mille taustal võis silmata ka tema koera. 

Schuberti kinni püüdnud Tony võttis ühendust Sinirebase tänaval asuva Loomade Hoiupaigaga, mille töötajad koerale järele tulid ja ta varjupaika viisid. Tänu kommenteerijatelt saadud infole kirjutas Tony ka Evelinile endale ja andis talle Schuberti seiklemisest teada. 

Varjupaigas leiti Schubertilt küll kiip, kuid sellel olnud kontaktandmed olid vananenud ja töötajad Eveliniga otse ühendust ei saanud. Paistis aga, et tähelepanelike kommenteerijate abi tasus siiski ära, sest täna hommikul läks Evelin oma neljajalgsele sõbrale varjupaika järele. 

Seekord lõppes lugu küll õnnelikult, kuid paljud eksinud loomad oma perede juurde tagasi ei jõua. Siit ka üleskutse loomaomanikele — lase oma lemmik kiibistada ning kui tal kiip juba olemas on, tee kindlaks, et see on koos sinu kontaktandmetega registrisse kantud. Õnnetus ei hüüa tulles ning kui loom põgenema pääseb, on registreeritud kiip kiireim viis ta taas koju tuua. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles