Päevakäpp: Sangria südantlõhestav ootus — 4 aastat ja 3 kuud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kas sina mäletad, mida sina tegid 1. juulil 2014. aastal? Millised olid sinu ootused ja lootused? Kui palju on sinu elu selle nelja aasta ja kolme kuuga muutunud? 

Sellel samal ajal on kassitirts Sangria elu seisnud paigal. Just selline nagu oli Sangria elu 1540 päeva tagasi, on Sangria elu ka täna — ta on turvakodus ja mitte kellegi oma. Ainus, mis on muutunud, on see, et temast on saanud kõige kauem turvakodus viibinud kass.

Iga päev tukub Sangria oma lemmikpesas ning on justkui nähtamatu. Huviliste silmad ei elavne Sangriat nähes ning nende südamed ei hakka ühes taktis põksuma. Viimasel ajal Sangria enam ei tõstagi oma pead, kui keegi temast möödub. Niikuinii ei ole tulija siin selleks, et teda endaga kaasa viia. Kas üldse tuleb kunagi keegi, kes märkab päris Sangriat — kassikest, kes soovib olla viimaks märgatud ja armastatud?

Sangriat nähes murduvad turvakodu vabatahtlike südamed, sest ta on juba ammu õnne väärt. Vabatahtlikud näevad iga päev ühte õnnetut kassitüdrukut, kellel pole iialgi olnud oma kodu, kellel pole iialgi olnud päris oma inimest ning kes kohe kindlasti pole olnud kellegi südamekass.

Kas sina saaksid Sangria pika ootuse lõpetada? Sangria loodab väga, et tema päriskodus ootab teda mõni sõbralik nurrumootor! Kirjuta Sangriale info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles