Päevakäpp: väikest kasvu kiisutüdruk Vivian ei leia oma kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Vivian, omadele Viv, on pärit Kehrast ning tegelikult on ta jõudnud juba olla noor emme. Oma lapsed on ta kenasti hoiukodu hoolde usaldanud ning ise ootab Tallinnas Pesaleidja kassitoas uut kodu. 

Ta on imeline ja sõbralik nurrmootor, kes hea meelega võtab vastu kõik kõrvataguste ja lõuaaluste sügamised, mida üldse inimesel võimalik anda on. Kui inimene teda parajasti ei paita, siis ta paitab ennast hea meelega vastu inimese säärt ise. Ta on ikkagi iseseisev kassipreili. 

Kuigi esimesel kohtumisel võib Vivian olla veidi pelgliku ilmega, siis õige pea saab selgeks, et kõiki protseduure laseb ta endale vaevata teha ning tegelikult ihkab ta olla sõber. Kõigi sõber, kui see võimalik oleks. 

Vivian on saanud oma isikliku kiibi, vaktsiini ning ka parasiiditõrjed. Õigepea saab ta ka steriliseeritud ning on valmis oma päriskoju minema. Kui tunned Viviani vastu huvi, siis palun täida Pesaleidja kassisoovija küsimustik ning Viviani vabatahtlik võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles