Päevakäpp: pisipoiss Dante otsib elukaaslast, kes teda vääriliselt hinnata oskab

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Pisike pikakarvaline, siidpehme, hiigelsuurte ümmarguste silmakestega nunnuke Dante on armas kiisupoeg, kes alles kolis tänavaelu pealt mõnusasse sooja turvalisse hoiukoju, kuid naudib juba maitsva pasteedi limpsimist ning pehmet kiisupesa.

Dante ja tema õde ning vend püüti augusti keskel Lõuna-Eesti pisikesest linnast ja peale mõningast hoiukoduotsimist kolis see imeline pesakond suuri silmi Tallinna Pesaleidja vabatahtliku juurde, et pealinnas endale igavesed ja parimad päriskodud leida, sest sellised südametevallutajad ei saa ometi tänavale jääda.

Dante saab ideaalselt läbi teiste kiisudega — näiteks meeldib talle istuda seitsmekilose isakassi Antonio ees ja teda lihtsalt tundide viisi jälgid. Küllap tahab ta suure ja väärika kassi eeskujul ka ükskord selliseks mõnusaks tegelaseks sirguda.

Seega sobib Dante kodus ees ootava kassi seltsiliseks, kuna jagab hetkel tuba lisaks oma perele ka nelja täiskavanud kiisuga. Dante on saanud kõikvõimalikud tõrjed ning saab enne uude koju kolimist ka isikliku kiibi ja passi.

Kui soovid sellist nunnut noort kiisubeebit, kellega koos tema areng teel inimese usalduse võitmiseks läbi teha, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja sinuga võetakse ühendust. Rohkem infot Dante kohta saab ka, kui kirjutad katrin@pesaleidja.ee.

Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab kiisu kaasa Royal Canini kinkepaki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles