Päevakäpp: kolm noort vennakest vajavad kiiresti uusi kodusid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit/Facebook

Suve alguses sai Eestimaa Loomakaitse Liit oma hoole alla emakassi vastsündinud poegadega. Seesama emakass kasvatas üles ka Lasnamäe prügikastist leitud pojad, kes leidsid kodud oma erilise välimuse tõttu kiiresti. Kahjuks selle kangelasema enda pisikesed kassipojad nii erilise välimusega polnud.

Tegelikult on Klaabu, Triibu ja Kribu tõeliselt lahedad tegelased ning väga elavad ja mänguhimulised. Pakuvad tõelist nurruteraapiat, poevad kaissu ja teevad oma pehme pisikese käpaga pai. Kasutavad ilusti liivakasti. 

Kassipojad on umbes kolmekuused, saanud ussirohtu, kiibitud ja vaktsineeritud — tipp-topp passiga poisid. Uus kodu ei pea üldse muretsema, sest Loomakaitse Liidu leping turvab kenasti kõik erimeelsused ja ootamatused.

Kas sul on südames ja kodus ruumi ühele täitsa tavalise välimusega kassipojale? Või ehk lausa kolmele korraga? Kui on, siis vajab liit neile kodu kiiresti, kuna hoiukodu hoole all on uued pisikesed ja need kolm krapsakat tegelast ei taha oma ema hea meelega jagada. 

Kui soovid mõnele poegadest kodu pakkuda, kirjuta neile info@loomakaitse.eu või helista 58298943. Kiisupojad asuvad Lõuna-Eestis, kuid vajadusel on olemas ka transpordivõimalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles