Ahoi, Tartu! Kaduma läinud kass Inglit oodatakse koju, leidjale väljas vaevatasu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

23. augusti hilisõhtul läks Tartus Annelinnas kaduma Ingli-nimeline kass. Minema lipsas ta veidi enne südaööd Kalda teel asuvast elamisest ning pole siiani välja ilmunud. 

Pere hakkas kohe otsima, aga üliarg Ingel oli kadunud nagu tina tuhka. Nelja-aastane lumivalge pikakaravaline steriliseeritud kassiproua näeb imeilus välja. Seetõttu on võimalus, et keegi meelitas kaunitari enda juurde ning ei raatsi temast nüüd enam  loobuda. Kui oled aga kassi kuskil näinud, anna sellest teada – Ingli pere on leidjale välja pannud vaevatasu. 

Viimati nähti Ingli-sarnast kassi Jaama ja Puiestee tänava ristmikul. Omal käel Inglit siiski püüdma hakata ei tasu, sest pelglik kiisu võib taas põgeneda. Selle asemel tuleks kassil ohutust kaugusest silm peal hoida, talle vajaduse korral rahulikult järgneda ja kohe omanikega ühendust võtta. 

Ingli pere ootab vihjeid telefoninumbril 5675 7568. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles