Päevakäpp: nülitud kõrvadega Kõrvik soovib olla su südamekass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kõik, kes Kõrvikut esmakordselt näevad hüüatavad: «Ohooo, kui vahvate kõrvadega kass!» Siis hakkavad nad Kõrvikut lähemalt vaatama ning sellest vaimustusest saab nukrus.

Mis kassikese kõrvadega juhtus, MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtlikud kahjuks vastata ei oska. Kas on Kõrvik üks neist, kes on mõnes kassivabrikus sündinud ning kelle kõrvad on ära lõigatud, et ta hiljem tõukassi sildi all maha müüa või on hoopis tänaval keegi talle kurja teinud? Seda kõike võime vaid spekuleerida. Kõrvik ise ei taha aga oma minevikku meenutada, sest tema ootab tulevikku.

Kõrvik loodab, et tulevik toob talle viimaks ometi ühe igavese päriskodu. Sellise sooja, hella ja südamliku kodu nagu tema isegi. Selles kodus vaadatakse Kõrvikut alati südamlikul pilgul, iga kord teda nähes öeldakse hellitavaid sõnu ning õhtuti võetakse Kõrvik enda kaissu tuduma. Oma kodu puhul on Kõrvikul vaid üks soov — ta sooviks olla oma päriskodus ainus kass, sest kaua oodatud tõelist armastust ei soovi ta teiste nurrikutega jagada.

Kirjuta Kõrvikule aadressile info@kassideturvakodu.ee ja mine teda vaatama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles