Päevakäpp: haruldaselt kaunis Mayo ei ole ikka kohanud oma inimest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui Mayo veel oma õe Mayaga Narva tänavatel kõndis, olid nad tillukesed kassilapsed. Iga tuulega maas keerutav puuleht tundus põneva mängupallina ning üksteisega tänaval mürades ei osanud nad aimatagi, kui väike vahemaa neid autodest lahutas.

Mõned kuud tagasi saabusid kassilapsed Tallinnasse MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla. Nüüdseks on tema õde Maya päriskodu leidnud, kuid Mayo ootab siiani oma inimest. Kus küll tema inimene ometi on, et ta veel Mayot kohanud ei ole?

Mayo on noor uudishimulik kassipoiss, kes tunneb kõige ümbritseva vastu suurt huvi. Krapsakalt saab taga aetud mängupalle ning akna peal linde vaadeldud. Inimest Mayo veel natukene võõrastab, kuid iga päevaga teeb ta suuri edusamme. Nii jälgib Mayo alati, mis inimene teeb ning tuleb sööki nurudes jalgu hõõruma.

Mayo loodab väga, et tema päriskodus on ees ootamas mõni sõbralik kiisu, kes aitaks usaldust inimesse kiiresti taastada, sest Mayo tahaks juba nii väga tunda saada oma inimese pehmeid paitusi. Mayo ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles