Päevakäpp: kassipojad Cappuccino ja Mooni otsivad kedagi, kelle hommikud helgemaks muuta

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mooni ja Cappuccino
Mooni ja Cappuccino Foto: Pesaleidja / Facebook

Soovid hommikuks ehk ühte väikest Cappucinot? Ja kõrvale järsku pisike Moonirull?

Punase kasukaga Cappucino ja valge-kirju Mooni on kaks kassipoega seitsmest, kes jõudsid Kassiabisse koos oma emade Loore ja Renataga Narva tänavatelt. Kiisupere puhul oli kohe saabudes näha, et nad on väga haiged ja nõrgad. Kõigepealt diagnoositi neil kalitsiviirus. See haigus väljendub selles, et silmad on põletikus, ninad nohused, suus on haavandid, mistõttu kiisudel on valus süüa. 

Kui kalitsi sai ravitud, diagnoositi kiisuperel giardia, mis põhjustab kõhulahtisust ja oksendamist. Aga ka see haigus sai välja ravitud. Kiisulapsed on nüüdseks saanud vaktsiinid, kiibi ja ussirohu ning nende tervis on tugev.

Cappucino, Mooni, ja nende viis kaaslast nüüd kõik omale päriskodusid, kus üheskoos oma uue perega suureks kasvada. Kiisupojad on kõik tublid ja mänguhimulised, teavad millal süüa lunida ja millal hoiuperenaise süles nurru lüüa. Rohkem infot Kassiabi kassipoegade kohta leiad nende kodulehelt. Kõik kodupakkumised on aga oodatud aadressile kodu@kassiabi.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles