Päevakäpp: Pipa armastab kogu südamest lapsi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Pipa kirjeldamiseks on vaja pikka loetelu kõige ilusamatest omadussõnadest nagu paimaias, seltsiv, julge, sülekass, lastesõber ja suhtlemisaldis. Kõlab justkui liiga ideaalne, et olla tõsi? Kuid ometi on Pipa just täpselt seda — ideaalne!

Pikaaegne Rae valla tänavakiisu Pipa on suure tõenäosusega olnud mõne pere jaoks üleliigne. Ehk oli Pipa võetud pisikese kassipojana ning suuremaks saades enam kassi ei soovitud? Äkki kolis pere ära ja Pipa uude koju ei mahtunud? Seda me täpselt ei tea, kuid kindlasti on Pipal olnud päris oma kodu, sest nii sõbralikud ja seltsivad kassid tänaval kasvanud kassikolooniatest ei pärine.

Nüüd on Pipa turvakodus ning ta soovib ülekõige leida endale armastavat ja hoolivat päriskodu — seekord sellist, mis oleks igavene ning kus jaguks tähelepanu ja hellitusi hommikust õhtuni.

Kui sina leiad end igal õhtul lastega arutamast, et teie kodus võiks olla üks väike nurrik, kes kojusaabujaid tervitaks ning õhtuti töö- ja kooliväsimust leevendaks, siis võta kindlasti Pipaga ühendust. Kirjuta Pipale aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles