Päevakäpp: kolm aastat oodanud paikass Nurri tahab koju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Nurri on imearmas kass, kes ootab oma päriskodu juba tänamatult kaua — kolm pikka aastat. Nurri on üks neist, kes päästeti Viimsi kassikolooniast ning kelle olukord oli esialgu väga täbar. 

Tänaseks on Nurri kenasti kosunud ning temast on saanud üks turvakodu kassikambrite kõige pailembesemaid ja agaramaid kasse. Kui turvakodus vaikselt istuda ja nurrikuid toimetamas jälgida, on kindel, et mõne minuti pärast tekib turvakodusse üleloomulik jõud. Nurri, kes just mõni hetk tagasi pesas talveund teeskles, on endale tiivad saanud. Järsku hakkab tants ja trall — kord mänguhiir ees ja Nurri taga, teinekord Nurri ees ja mänguhiir taga. 

Viimasel ajal on Nurri muutunud nukrameelseks. Parim sõber mänguhiireke on ju tore, aga hiir ei räägi kassikesega, ei paita teda ning Nurri on päris kindel, et kuigi tema oma hiirekest armastab, siis sellel hiirel ei ole mingeid tundeid. Oh, kust küll leida tore ja armastav sõber? Selline sõber, kellel ehk on kodus veel juba mõni nurrumootorist kaaslane. Selline sõber, kes oleks üks tõeline kassiarmastaja — inimene, kelle südames ja kodus on imeline kohake just Nurrile.

Nurri ootab sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles