Päevakäpp: kassipoisid Kutt ja Ats vajavad kiiresti kodusid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

MTÜ Kasside Turvakodu postkasti potsatas kiri murelikult Üllelt, kes oli augustikuu keskel avastanud enda koduhoovist pisikesed kassilapsed. Hea südamega naine võttis kassilapsed enda hoole alla ning on neid sellest ajast saati kasvatanud ja poputanud, kuid nüüd on häda käes.

Kassikeste kaitseingli püüded iseseisvalt kiisudele kodu leida pole tulemusi andnud ning juba 10. septembrist peab Ülle siirduma plaanilisele haiglaravile. Kiisudel on kohvrid pakitud ning nemad on valmis oma päriskodudesse siirduma, kuid kuhu minna?

Valgete käpaotstega kassipoiss Kutt on tõeline tulesäde. Ülle sõnul energiline ja seltsiv kass, kes ei pelga isegi võõraid. Kassipoiss Ats on seevastu ühe tõelise eestlase iseloomuga, kes alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Kui aga sõprus on sobitatud, ei saa kassipoisil pehmetest paitustest ja silitustest vist iialgi küllalt.

Kui ka sind on tabanud suur triibikute armastus ning sooviksid oma südamesõbraks ühte pisikest pantrit, siis kirjuta Kutile või Atsile (või hoopis mõlemale!) ja paku neile kodu. Kiisud ootavad kirja aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles