Päeva armsaim foto: lepatriinu valis maandumiskohaks kaku pea

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lee Myers/Mercury Press / Caters News Agency / Scanpix

Inglismaal Sheffieldis elav fotograaf Lee Myers sattus tunnistajaks toredale momendile — aial istuva kivikaku pähe maandus lepatriinu, kes seejärel linnu noka peale sibas.

Myersi sõnul oli ta parajasti läbi viimas fotograafia töötuba, kui tema modelliks olnud kivikaku juurde lendas lepatriinu, kes linnu pea peal jalutama hakkas. Tegu polnud siiski nii idüllilise hetkega, kui fotodelt tunduda võib — lepatriinu pääses napilt kaku söögilauale sattumisest, sest taipas õigel hetkel ära lennata. 

«Lepatriinu lihtsalt jalutas kivikaku pea peal ja seda oli tõeliselt naljakas vaadata,» kommenteeris Myers. «Kuid pea kohe, kui ma pildistamise lõpetasin, püüdis kakk lepatriinu oma noka vahele saada.» Fotograaf nentis ka, et sellist kohtumist ta tõenäoliselt enam ei näe ning seetõttu on ta õnnelik, et tal parajasti kaamera käepärast oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles