Päevakäpp: tagasihoidlik Lilith püüab üle saada suurest hirmust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Lilith on umbes 2015. aastal sündinud kassiproua. Pesaleidja hoolde jõudis ta mõni kuu tagasi koos oma poegadega, kelle kasvatas tublisti üles ja saatis koju.

See meeletult suur hirm, mis Lilithi silmist peegeldub, näitab meile, et tal pole kunagi olnud oma kodu ega inimest. Lilith ootab kedagi, kes võtaks ta vastu oma koju ja südamesse. Kes oleks kannatlik ja annaks talle aega, et esialgu lihtsalt koju sisse elada ning seejärel järjepidavalt maiuste ja sulepulgaga ta usalduse võidaks. Lilith on südames hea kass, ta lihtsalt väga kardab. Ja hirmul on suured silmad ning kiired jalad. 

Kui oleksid valmis võtma Lilithi vastu oma koju ja südamesse, siis täida Pesaleidja kassivõtja ankeet ja mine teda kassituppa vaatama. Lilith on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibistatud. Korrapäraselt on saanud ka parasiiditõrjed. Kõige selle tunnistuseks on tal isiklik pass. Uude koju tuleb kaasa ka pisike kingipakk Royal Caninilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles