Galerii: Kalamajas kogunesid Eesti populaarseimad neljajalgsed sotsiaalmeediastaarid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Kalamajas Dokfoto Keskuses Purina ja Varjupaikade MTÜ koostöös Eesti esimene Instagrami-koerte kokkutulek. Kohal oli üheksa suurima jälgijaskonnaga koera, kelle fotod müüdi heategevuslikul oksjonil kokku ligi 790 euro eest.

Purina Eesti turundusjuht Kadi Laur avaldas heameelt, et uue brändi turule toomine võimaldas korraldada heategevusliku ürituse, millest said kasu just need neljajalgsed, kes seda kõige enam vajavad. «Usun, et Eestis pole kunagi varem toimunud sellist punase vaiba üritust, kus kutsutud VIPid on neljajalgsed. Meil on igal juhul väga hea meel, et saime avalikkusele lähemalt tutvustada ägedaid Eesti koeri ja nende omanikke,» lisas Laur.

Suurima panuse andis heategevuslikul oksjonil lauljanna ja youtuberi Liina Ariadne ema Ita-Riina Pedanik, kes soetas 290 euro väärtuses fotosid. Eesti kuulsate koerte fotod hakkavad kaunistama Ita-Riina Muusikastuudio lauluklassi seinu. Oksjonit juhtisid Marek Sadam ja tema brüsseli grifoon Leenu. Kalleim foto müüdi 150 euro eest ja sellel oli kujutatud staffordshire'i bullterjer Ellie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles