Päevakäpp: Narva tänavatelt pärit Milly hakkab tasapisi inimesi usaldama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Imekaunis Milly saabus MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla kaks kuud tagasi Narva tänavatelt. Kui esialgu oli Milly turvakodusse saabumisest ehmunud ning soovis ennast pesa sügavusse peita, siis nüüd hakkab Milly inimestega harjuma.

Nüüd vaatab Milly inimesele sügavale silma ning ootab hiirvaikselt. Milly loodab nii väga saada inimeselt ühe hella pai, kuid tagasihoidlikkusest ei tule seda ise valjuhäälselt nõudma. Kui inimene Millyle paitusi kingib, surub kassitirts silmad mõnust kinni ning nühib oma lõuakest aina sügavamale inimese peopessa.

Millyle meeldib ka sõrme pealt konservi limpsida ja kanafileega maiustada. Need paitamise ja sõrmelt konservi limpsimise hetked on nii erilised, et Milly paneb inimese südame armastusest särisema. Milly sooviks väga, et tal oleks päris oma inimene, kelle südamesse igaveseks pugeda.

Kui hurmav ja kaunis Milly sinu tähelepanu võitis, siis sellel on põhjus! Kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee ja mine talle külla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles