Päevakäpp: salapärane kaunitar Sugar ootab pelglikult uut peret

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Sugar on kassitoas oodanud pea terve aasta. Hoolimata oma erilisest kolmevärvilisest kasukast ei ole ta veel kellegile silma jäänud.

Ehk on probleem selles, et Sugar ei ole veel inimsõbralik ja julge kassidaam. Ta eelistab hoida omaette ning seetõttu jääbki tihti täiesti märkamatuks. Tegelikult väärib ka tema seda päris oma pesakest ja armastavat perekonda.

Kui soovid pakkuda ühele salapäraselt vaiksele daamikesele kodu, siis täida Pesaleidja kassivõtja ankeet ja vabatahtlikud võtavad Sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Sugar on igati valmis uue pererahvaga kohtuma: ta on kiibistatud, vaktsineeritud, steriliseeritud ning parasiitidest vaba. Ainult sellega peab arvestama, et Sugar vajab veel sotsialiseerimist ning aega, et inimese lähedusega harjuda. Loomulikult on kergem harjuda oma kodus kui varjupaigas saja teise kassi kõrval. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles