Päevakäpp: Villi ja Arelia näitavad, mis on armastus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui küsida laste käest, mis on armastus, siis kohtab väga erinevaid, kuid õigeid vastuseid. Üks üheksa-aastane tüdruk ütles näiteks, et armastajad ainult vahivad teineteist ja söök jahtub ära.

Igal hommikul ja õhtul kui MTÜ Kasside Turvakodu ruumides vaikseks jääb, tammub läbi kassikambrite üks vahva armunud kassitandem — Villi ja Arelia. Peamükse jagades ja sabasid sõlme sidudes jalutavad nad mööda krõbinakausist ning ei näegi, kas ja kui palju seal krõbinaid on, sest neil jagub silmi vaid teineteisele.

Nemad ei märka teisi kasse, kes mööda kõnnivad, sest see suur soe tunne tekib südamesse vaid teineteisega. Ka nendel hetkedel kui Villi ja Arelia hoopis pesades põõnavad, hoiab vahva kassipaar teineteise lähedusse, ikka üksteist kaitstes ja hoides.

Turvakodu vabatahtlikud soovivad kogu südamest, et mitu aastat kodu oodanud kassikesed leiavad ühise päriskodu, kus saaks koos sügisele vastu minna. Ikka pehmes pesas põõnates ja aknalaual päikesekiiri püüdes.

Kirjuta Villile ja Areliale aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles