USA firmad pakuvad värsketele loomaomanikele lemmikupuhkust

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

USA firmade juhtid otsustasid, et lemmikloomad on inimesele vähemalt sama olulised kui lapsed, ja otsustasid hakata andma töötajatele palgaga puhkust, et loomaomanikud saaksid lemmikuga aja maha võtta. 

Ameerika Ühendriikide Minnesota osariigi turundusfirma töötaja Connor McCarthy küsis töögraafiku kohandamist, kui oli ostnud endale koera Bentley, kirjutas wsls.com

Firma juhid otsustasid seepeale, et lemmikloomad on inimese elus sama tähtsad kui lapsed, ning lubavad äsja looma võtnud töötajatel jääda nädalaks kassi või koeraga koju, ja samal ajal kodust tööd teha.     

Kompanii Nina Hale`i juhi Donna Robinsoni sõnul soovib firma pöörata tähelepanu töötajate elukvaliteedi parandamisele ning töökeskkonna mugavamaks muutmisele. 

Nina Hale`i asepresident Allison McMenimeni sõnul on möödas ajad, kus firma pakub töötajatele hüvesid ainult kontoris kohapeal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles