Tallinna loomaaed peab sel nädalavahetusel 79. sünnipäeva

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinna loomaaed hakkab 79. sünnipäeva pidama selle nädala laupäeva hommikul kella 10-st ja pidu kestab kuni 16-ni. Kavas on mitmeid loodushariduslikke tegevusi ja põnevaid vaatemänge.  

Loomaaia infopunktides ajavad silme eest kirjuks erinevad kaslaste mustrid, räägitakse šimpansitest, vaadeldakse kullimäe elanikke, uuritakse elevante ning arutletakse jääkarude üle.

Tartu Üliõpilaste Looduskaitsering kutsub õppima tundma Eestis kasvavaid teetaimi ning maitsma neist valmistatud teed.

Inimesed on oodatud naaritsapoegadele nimesid mõtlema ning kell kolm räägib naaritsate liigikaitsest loomaaia direktor Tiit Maran ja toimub ka naaritsate keskkonnarikastamine. 

Õhtul toimub kullimäel Ilvesetund, kus loodusfotograaf Remo Savisaar esitab külalistele jutte ilvestest. Ilveste tervisemuredest looduses räägib lähemalt Eesti Maaülikooli loomaarst Aleksandr Semjonov ning tsirkusepaar Aita ja Vello Vaher demonstreerivad ilveste ronimistrikke.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles