Alligaator vedas endaga laguuni naise, kes üritas päästa oma koera

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: MARKO DJURICA / REUTERS / Scanpix

Eile hommikul vedas Ameerika Ühendriikide osariigis Lõuna-Carolinas alligaator naise laguuni vee alla, kui ohver oli üritamas päästa enda koera, keda alligaator oli eelnevalt rünnanud. 

Alligaator vedas Cline`i laguuni.
Alligaator vedas Cline`i laguuni. Foto: Drew Martin / AP / Scanpix

Lõuna-Carolinas Sea Pines`i piirkonnas Hilton Headis vedas alligaator pealtnägijate sõnul naisterahva endaga laguuni, vahendas The Independent. Cassandra Cline oli jalutamas enda koeraga, kui alligaator ilmus veest ja koera ründas. 

Lõuna-Carolina loodusvarade osakonna pressiesindaja David Lucase sõnul oli naine päästmas oma koera alligaatori rünnakust ning talle tõttas appi juhtunut pealt näinud hooldustööline. Üheskoos üritati koera aidata, ent alligaator vedas Cline`i endaga vette.

Pealtnägijate sõnul ei olnud näha, et Cline oleks vigastatud enne kui alligaator ta laguuni vedas. Naise surmapõhjuse selgitab välja kohtuekspertiis. Päästetöötajad kinnitasid naise asukohaks laguuni ning vedasid surnukeha sealt välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles