Koer päästis noore tüdruku vägistajate käest

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Emmanuelle Bonzami / PantherMedia / Scanpix

Eelmise nädala lõpus päästis India osariigis Madhya Pradeshis Sagari linnas koer 14-aastase tüdruku vägistajate küüsist, hammustades tüdruku suud kinni hoidnud meest jalast. 

Tüdruku lemmikloom hammustas meest, kes hoidis kinni tüdruku suud ning tüdruk sai seejärel karjuda, pärast mida põgenesid mehed, vahendas India Today

Moti Nagari politseijaoskonna vastutava inspektori Vipin Tamrakari sõnul saatis vanaema teismelise tüdruku naabruskonna aidast heina tooma, et sellega moskiitosid eemale peletada. Kui tüdruk oli majast lahkunud, pidasid kaks meest ta kinni, ja viisid maja lähedal olevasse inimtühja paika. Üks meestest kattis tüdruku suu, et ta ei saaks karjuda. 

Tüdrukule ruttas appi tema koer, kes hammustas meest jalast, et ta lasi tüdruku lahti ning tüdruk sai karjuda. Seejärel põgenesid mehed sündmuspaigalt ja kohale ruttas tüdruku perekond. Perekond ei olnud kindel, kas teatada juhtunust politseisse, sest nad kartsid kurjategijate kättemaksu. 

Ohvrile tehti meditsiiniline läbivaatus ning kinnitati, et tegemist oli vägistamisega. Mehed võeti kinni ja mõisteti vägistamise eest süüdi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles