PÄEVA KLÕPS: Tallinna lennuvõimetud tuvifännid on kogunenud eksklusiivsele etendusele

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui eelmisel suvel lõbustasid MTÜ Kasside Turvakodu hoolealuseid varesed, siis sellel aastal on oma näitemängu kokku pannud neli tuvi. 

Igal hommikul ja õhtul on tuvikvartett akna taga ootel, et eesriie (loe: aknad) avaneksid ning publik saaks esireas kohad sisse võtta.

Kui etendus algab, on publikum näitemängust lummatud. Saalis jääb hiirvaikseks (või pigem kassvaikseks?) ning kasside pilgud on naelutatud. Aeg-ajalt kostub vaikseid käginaid, urisemisi ja isegi lõuamatsutusi. Kuigi inimesi etendusele ei lasta, siis võime vaid oletada, et tuvid kannavad kätel krõbinavaagnat... Mis see muu ju olla saaks, mis kasse keelt limpsama paneb?

Kui etendus läbi saab, on publikum nii lummatud, et näitlejate minema lennates soovivad kassid, kes nüüd näivad kui üksteise külge liimitud, üheskoos tuvidele järele lennata. Kahjuks seab loodus sellele omad piirid ning meie lennuvõimetud tuvifännid lahkuvad vaikse pobina saatel oma pesadesse tukkuma, et järgmisel korral taas esiritta koguneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles