Nädalavahetusel näeb Luigel ligi kolmesadat koeratõugu

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalavahetusel korraldab Eesti Kennelliit Harjumaal Luige näitusteväljakul  rahvusvahelise suurnäituse Balti Võitja 2018, mille raames toimub ka eesti hagijate ülevaatus, kuhu korraldajad ootavad vabariigi juubeliaastale vääriliselt 100 osalejat.

 Näitus «Balti Võitja» toimub Eesti, Läti ja Leedu koostööl ning Eestis korraldatakse seda vaid kord kolme aasta jooksul. Eestis toimub näitus tänavu juba kaheksandat korda.

Osalejaid on seekordsel näitusel ligi 3000 ja esindatud on 283 koeratõugu. Kõige arvukamalt esindatud tõud on labradori retriiverid, kuldsed retriiverid ja welsh corgi pembroke’id.

Osalejaid tuleb kokku 15 välisriigist ning neid hindavad tunnustatud kohtunikud erinevatest riikidest.

Väärika sünnipäevakingitusena Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks korraldab Eesti Kennelliit eesti hagija ülevaatuse, kuhu oodatakse ligi 100 osalejat. 

Võistluspäevad algavad mõlemal päeval hommikul kell 10.00 ja lõppvõistlused kell 15.00. Näituse ajakava ja programm on leitavad Eesti Kennelliidu veebilehel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles