Päevakäpp: pisike mängumaias Remy ootab perekonda

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisike Remy ootab toredat perekonda.
Pisike Remy ootab toredat perekonda. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kui pisike triibuline kassipoiss Remy koos õe Luisega kasside hoiukodusse toodi, oli kass uuest elukorraldusest kohkunud, sest ta ei olnud iialgi näinud pehmet aset ega suurtes kuhjades konservi. 

Hoiukodusse saabudes ei lasknud Remy inimestel endale pai teha ega sülle võtta. Aja jooksul kasvas arglikust Remyst aga mängumaias kass, sest inimeste armastus ja hoolitsus tegid oma töö. 

Kassipoiss teab nüüd, kui toredad on inimesed tegelikult. 
Kassipoiss teab nüüd, kui toredad on inimesed tegelikult. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Remy on õppinud inimesega rääkima ning annab hoiukodu töötajatele häälekalt teada, millal on söögiaeg, millal uneaeg ning millal on aeg mängida. Mängimine on Remyle kenasti hoiukodu isikliku kiisu poolt selgeks õpetatud ja kassipoiss teab nüüd, milleks on mõeldud kraapimispuu ja kuidas käib suletuttide tagaajamine.

Remy on kiibitud, vaktsineeritud ja saanud ussirohtu. Kui sooviksid Remyle kodu pakkuda, siis kirjuta talle meiliaadressile info@kassideturvakodu.ee või võta ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles