Päevakäpp: nähtamatu Mustang julges ringi liikuda vaid öösiti

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Mustang leiti Uus-Kalamaja elamu pööningult ja kass oli leidmise hetkel segaduses, näljas ning õnnetu. Hoiukodusse saabudes ei muutunud hoiukodu igapäevaelus eriti miskit, sest Mustang oli peaaegu et nähtamatu. 

Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Esimesed paar nädalat möödusid kassil hoiukodu paksu kardina taga istudes. Isegi toidukauss tuli talle kardina taha panna, et Mustang söönuks saaks. Ringi julges Mustang käia vaid öösiti.

Täna tunneb Mustang end oma hoiukodus juba vägagi koduselt ja nõuab lausa inimese tähelepanu. Kass laseb juba meeleldi endale pai teha ja kõrva ning kurgu alt sügada, kuid süllevõtmisehirm on tal veel ületamata. Samuti pelgab ta võõraid inimesi.

Mustang on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud ning ootab uut perekonda Tallinna kesklinnas Ravi tänaval. Kui sina soovid enda perekonda vahvat noort kassi, võta ühendust MTÜ Kasside turvakoduga meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles