Päevakäpp: kassitüdruk Kipsi nägi Mustamäe tänavatel karmi elu

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kipsile meeldib pehmel sohval mõnuleda.
Kipsile meeldib pehmel sohval mõnuleda. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Mustamäe tänavatelt leitud Kipsi ootab hoiukodus uut perekonda juba kaks aastat, mille jooksul sai arglikust kassitüdrukust inimest armastav lemmikloom. 

Kipsi ootab perekonda juba kaks aastat.
Kipsi ootab perekonda juba kaks aastat. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kipsi lugu ulatub aastate taha ning ta on hoiukodus õide puhkenud nagu varakevadine lilleke. Hoiukodusse saabudes oli Kipsi umbusklik ning arvas, et inimene ei saa kindlasti hea olla. Kass oli Mustamäe tänavatel palju kurjust ja valu, eemaletõukamist ja halvakspanu tundnud.

Hoiukodus ootasid teda aga hoopis hellad käed, maitsev söök ning pehme ase. Ajapikku hakkas Kipsi inimest usaldama ning tema kohta võib öelda «vaga vesi, sügav põhi». Tänaseks on Kipsi suur palliveeretamise fänn ning lemmiktegevuseks on diivanipatjade soojendamine.

Kipsi on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud. Kui Sina arvad, et Kipsi võiks Sinu diivanipadjad soojas hoida ning igal õhtul sind magama nurruda, siis võta ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles