Ülekaaluline kass järgib ranget dieeti, et kilosid langetada

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Natalie Schnarrs / SWNS.com / Scanpix

Kolmeaastase Ameerika Ühendriikides elava kassi Bronsoni endine omanik söötis lemmiklooma üle ja kassipoisile määrati arstide poolt range dieet, et Bronson oleks taas tervislikus kehakaalus.  

Pärast eelmise omaniku surma kaalus noor kolme aastane kass 15 kilogrammi. Kassipoiss oli normaalkaalust kaks korda raskem ja tema kõhuümbermõõt oli üle 80 sentimeetri lai. Bronson toimetati varjupaika, mille töötajate sõnul tekkis ülekaal ülesöötmisest ja valedest toitumisharjumustest, vahendas Metro. 

Bronson kassimuru uudistamas.
Bronson kassimuru uudistamas. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Kassipoisi võtsid enda hoole alla aga Mike Wilson ja Megan Hannman, kes tegelevad nüüd Bronsoni tervise eest hoolitsemisega. Loomaarst määras kassile kindla päevase kaloraaži ja dieedi, et kass normaalkaalu tagasi saaks. Bronson langetas juba esimese kuu ajaga tublisti kaalu, kuigi uue elustiiliga harjumine võtab kassil omanike sõnul veel aega.

Kass oli normaalkaalust kaks korda raskem. 
Kass oli normaalkaalust kaks korda raskem. Foto: Natalie Schnarrs / SWNS.com / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles