Päevakäpp: õnnetu Misty on enam kui aasta aega kodu oodanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kassiabi / Facebook

Misty tuli Kassiabi suurde hoiukoju eelmise aasta märtsikuus. Tõsi, sai tänavalt ära, pole vaja muretseda ei nälja ega külma pärast, kuid Misty on õnnetu. 

Misty pelgab nii kasse kui inimesi. Vabatahtlikud lootsid, et ta vaikselt harjub, hakkab sõbrustamateiste toredate kassikestega või saab mõni vabatahtlikest tema lemmikuks, aga ei. Misty veedab oma päevad kas ahju otsas kössitades või suure puuri peal peidus. Alla tuleb vaid vaikselt, mööda seinaääri hiilides, et käia vetsus ja mõni amps süüa.

Ausalt öeldes ei teagi, kas Mistyst saaks mõne eriti kannatliku inimese juures sõbralik sülekass, aga tahaks väga uskuda, et rahulikumas keskkonnas, ühe ja sama sama inimese juures, päev päevalt tema kaitsev kilp pragunema hakkab ja ilus väike Misty laseb omale rõõmu ja rahu südamesse.

Kui oled valmis kaaslaseks võtma kartliku hingega kassikese ning pakkuma talle turvalist kodu, et ta saaks esimest korda tunda usaldust ning tutvustada sulle vähehaaval oma hella poolt, siis võta ühendust kodu@kassiabi.ee ja mine Mistyga kohtuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles