Päevakäpp: Säde tahab tunda tõelist armastust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Säde on kass, kes on Pesaleidjas olnud pea kolm aastat, ning pea terve selle aja olnud kassitoas. Näinud, kuidas mitmekümned, sajad kassid leiavad omale oma inimese ja kõnnivad koos nendega uue elu suunas.

Aga Säde?

Säde on kaua näinud vaeva, et inimest usaldada. Juba tükk aega ei löö ta enam inimese paikätt ega susise, kui teda puudutada. Ta laseb seda teha. Vahel väga harva tuleb susin pooleldi moe pärast, kuid päris eest ära minna ka ei julge, sest hirm on sellest pisikeses südames ja hinges ääretult suur. 

Seega on Säde ootamas oma inimest ja oma sooja pesa, kus õppida usaldama, armastama ja kus saada sellest koledast ja suurest hirmust jagu. Vahva Säde on emane, ent steriliseeritud. Samuti vaktsineeritud, saanud sise- ja välisparasiiditõrjed, omab kiipi ning võtab koduteele kaasa moonakoti Royal Canini poolt. 

Kui sa soovid armsa ja pehme Sädega tutvuda, täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ja sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles