Video: koerad said mängukaaslaseks hiigelsuure hirve (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

USAs Colorados elav John Capelli oli parajasti oma sõpra külastamas, kui nägi pealt tavatut vaatepilti — aia taha oli ilmunud suur hirvlane vapiti.

Vapitid on ühed suurimad Põhja-Ameerika maismaaimetajad ning too isend nägi Capelli sõbra koerte kõrval välja nagu tõeline gigant. Kutsasid hirve suurus aga ei heidutanud ning nad suundusid uudishimulikult tara äärde, et teisel pool seisva sarvekandjaga tutvust sobitada. 

Kohtumisest kasvas välja aga omamoodi tagaajamismäng — üksteise võidu jooksid loomad edasi-tagasi ning Capelli võttis välja oma telefoni, et vaatepilti filmida. Mehe videot on Facebookis nüüdseks vaadatud pea kaks miljonit korda.

«Ma ei ole kunagi midagi sellist näinud, kuid niivõrd suure suurusvahega loomade suhtlemine oli väga armas vaatepilt,» nentis fotograafiaga tegelev Capelli. «Ma olen kaks aastakümmet pilte teinud ja oman kallist fototehnikat, ent iroonilisel kombel tõi mulle tuntust hoopis telefoniga filmitud madalakvaliteediline video.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles