Tallinna loomade varjupaik kutsub sünnipäevale

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Paljassaares asuv Tallinna loomade varjupaik on oma kahel esimesel tegevusaastal leidnud kodu pea tuhandele loomale ning sel puhul ootavad nad kõiki oma sünnipäevapeole. 

Tallinna loomade varjupaik (Paljassaare tee 85) tähistab reedel, 3. augustil oma teist sünnipäeva tasuta perepäevaga. Kella 14 ja 18 vahel on oodatud kõik huvilised, et meenutada teist edukat tegutsemisaastat, tänada vabatahtlikke ja teisi abilisi ning pakkuda meelelahutust ja harivaid tegevusi nii suurtele kui ka väikestele sõpradele.

Lavalaudadel astuvad üles Liis Lemsalu ja Johanna Randman, põnevust pakub teadusteater Kolm Põrsakest, neljajalgsetega esinevad koertekoolid Kratt, Sõprus ja Sirje Vetsi koertekool, avatud on koeraomanike nõuandetelk ja laste mängunurk. Lisaks orienteerumine, loosiratas, fotosein, heategevusmüügid, erinevad maitseelamused ja ühine tordisöömine. Sünnipäeval autasustatakse ka Aasta Koerajalutajat ning jagatakse auhindu kodu leidnud loomade fotokonkursil osalejatele.

Sünnipäevalistele viiakse teadagi ka kingitusi — parimaks kingituseks varjupaigale on annetus toetamaks Tallinna varjupaigas kasvava ligi 60 kassipoja ülalpidamist. Oodatud on ka kvaliteetne kassipojatoit. Lisainfo: http://www.varjupaik.ee/toeta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles