Päevakäpp: Casperi suurim soov on omaenda kodus peesitada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Juba kaks pikka aastat on Casper iga päev piilunud aknast, kas äkki tuleb täna tema inimene. Iga päev näeb Casper, kuidas nii-nii paljud teised on kodud leinud. Tema aga jääb kurvalt oma pesakasti edasi pikutama.

Välimuselt on Casper tõeline iludus: suuremakasvuline ja sihvakas poiss, kelle tunneb iga kell ära vahva maski järgi näos. Siiamaani kahjuks veel ei ole see edu toonud tema koduotsingutel. Tema usaldus tuleb ajapikku võita. Praegu peidab ta veel iga Pesaleidja kassitoa külastaja eest lähimasse pessa. Ootame väga seda aega, kui Casper saab päris oma kodu aknalaual istuda ja mõnuledes nurruda, teades, et on armastatud ja hoitud.

Iseloom on sellel umbes kuueaastasel kassipoisil äge. Teda on mõnikord lihtsalt vahva eemalt jälgida, sest uudishimu on tal piisavalt, julgusest jääb lihtsalt puudu. Eriti on seda näha kui vabatahtlik võtab sulepulga ja hakkab kõigi kassidega mängima. Casper tahaks kangesti kaasa lüüa ja eks ta pika peale ikka unustab oma hirmud ja satub hetkeks mänguhoogu ka. See näitab, et on lootust saada sellest toredast kassist hea ja inimlembeline sõber. On vaja vaid inimesed leida, kellel on alguses veidike kannatust, et Casperi tõeline iseloom sellest hirmunud olekust välja murda. Ikka konservi, hea kodu, mängumaratonide ja soojade paidega.

Casper on täitsa terve poiss, saanud sise- ja välisparasiitide tõrje, omab kiipi ja vaktsiini ning on kastreeritud. Veel võtab Casper uude koju kolides kaasa kingipaki Royal Caninilt. Kui otsid oma ellu põnevust ja toredat väljakutset, siis tutvu Casperiga lähemalt — võid saada endale maailma parima sõbra. Et Casperi vabatahtlik saaks sinuga ühendust võtta, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles