Päevakäpp: Kaspar ja Kenno on kaks tõeliselt muhedat kassipoissi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kaspar ja Kenno on imearmsad paarikuused kassipojad, kes hiljuti Kasside Turvakodu hoole alla saabusid. Kiiresti on kassipoisid näidanud, et nemad ei ole mingit papist poisid — nemad on sündinud siia ilma, et inimesi oma muhedate isiksustega lõbustada.

Pisikene mustvalge Kenno võib lõbustada kõiki buldogi sõpru, sest just seda koeratõugu Kenno vabatahtlikele mõnikord meenutab. Teistel hetkedel on Kenno jällegi husky näoga ning ega ta huskyle palju alla ei jäägi — temagi armastab mööda tuba trallida ning kassipojamängudest vaipu kortsu joosta. Kolmandal hetkel on aga Kenno päris Kenno — pisikene kassipojake, kes armastab inimese kurgu alla kaissu pugeda ning lustlikkult nurru põristada.

Triibuline Kaspar meenutab aga hoopis tiigrit, kõikvõimsat ja vastupidavat. Temagi armastab uhkeldavalt oma saaki suus kanda, olgugi, et selleks on hoopis pisikene pehme mängupall. Järgmisel hetkel jookseb aga Kaspar kõik toanurgad sirgu, et saaks vennaga võidu inimese kaissu joosta. Temagi armastab vennaga koos inimese kaisus nurru lüüa.

Kui Sina otsid endale pisikest kassipoega, siis kirjuta Kennole või Kasparile (või miks mitte mõlemale) aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles