Päevakäpp: veidi häbelik, ent imeilus Trudy unistab uuest kodust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Trudy on mõnus pontsakas kass, kelle nägu meenutab veidi hoopis mängulooma oma suurte ümmarguste silmadega. Iseloomult on Trudy arglik plika, kes praegu pelgab veel inimest ning hoiab ohutut distantsi. Ometi on juba toimunud areng. 

Oma häbeliku iseloomu tõttu ta ise ei julge ennast kassitoa külastajatele pakkuma tulla. Tema piilub kahejalgseid vaikselt pesast ning kui sa talle külla lähed, pead sa Trudy ise üles otsima. 

Trudy julgeb võrreldes varasemaga inimesele juba lähemal olla ning ka terviseülevaatust lasi ta  väga ilusti ja rahulikult teha. Kodukeskkond oleks Trudy jaoks väga oluline, sest seal saaks paremini toimuda tema sotsialiseerimine.

Kui oled valmis oma kassitaltsutamisoskused proovile panema, siis paku kodu Trudyle. Sellele armsale tüdrukule peaks alles selgeks tegema, et pai on nii mõnus ja inimene on ka tegelikult tore. Täida Pesaleidja kassivõtja küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles