Inglanna kutsus majja sisse tunginud oravale politsei

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fabrizio Bensch / Reuters / Scanpix

Eelmisel nädalal said Londoni korrakaitsjad äreva väljakutse naiselt, kes oli kindel, et tema majas oli varas. Sissemurdjaks osutus aga orav, kes toas segadust tekitas.

Harrowi linnajaos elav naine kuulis möödunud neljapäeva varahommikul oma maja alumiselt korruselt kahtlaseid helisid ning kartes, et tegu oli vargaga, helistas ta kohe häirekeskusesse. Kui politseinikud kohale jõudsid selgus aga, et naise majja oli tee leidnud käbikuningas, kes oli mõned asjad põrandale lükanud ja nii lärmi tekitanud. 

«Häirekeskusesse helistanud naine oli ärevil, sest kuulis imelikke helisid ning uskus, et tema majas olid vargad,» sõnas politsei pressiesindaja veebilehele Get West London. «Kohale läinud korrakaitsjad tegid kindlaks, et lärmi tekitajaks oli majja sattunud orav.» Pressiesindaja naljatas ka, et oravale sissemurdmises süüdistust ei esitatud ning loom lasti tagasi loodusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles