Südantsoojendav galerii: kangelasest kutsa päästis metsa surema jäetud kassipojad

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaprast huskyst nimega Banner sai kangelane, kui ta päästis eelmisel nädalal seitse pappkastis metsa surema jäetud vastsündinud kassipoega. 

Ameerika Ühendriikidest Georgiast pärit Banner oli enda omaniku Whitney Braleyga jalutamas, kui koer perenaist järsku seelikusabast tõmbama hakkas. Braley sõnul oli näha, et midagi ajas Bannerit endast välja.

 «Sain aru, et midagi on väga valesti,» rääkis Braley ja lisas, et otsustas koerale vaba voli anda ning talle järgneda. Banner viis Braley metsa ning oma suureks üllatuseks leidis naine sealt pappkasti, mille sees oli pesakond kassipoegi.

Seitse kassikest olid pea vastsündinud ning Braley otsustas nad koju viia. Banner aga sai kiisude kaitsjaks ning keeldus nende kõrvalt lahkumast, hoidis neid soojas ja pesi oma keelega.

Tänu Bannerile uue võimaluse saanud kassipojad sirguvad nüüd koera ja tema perenaise hoole all ning kui nad on piisavalt vanad, hakkab Braley neile uusi armastavaid perekondi otsima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles