Päevakäpp: pisikene Päikseke raviti annetajate abiga terveks

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Vähem kui ühe aastane kassitüdruk leiti selle suve alguses Tartumaalt, ning kassi tervislik seisund oli väga kehv. Annetustega kogutud rahaga saadi Päiksekesele aga lõpuks terveks ravitud.

Päikseke.
Päikseke. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Päikeseke leiti selle suve alguses Tartumaalt. Kassitüdruk oli leidmise hetkel väga haige, kuid annetajate abiga sai ta siiski lõpuks vajalikku ravi. Nüüdseks on Päikseke terve, ja ootab väga uut kodu. Kassi hüüdnimeks on Tulesäde, sest hoiukodu töötajate sõnul iseloomustab teda hästi üks sõna – äge.

Päikseke on ääretult julge ja väga mänguhimuline. Kui jutt puudutab aga uinakuid, poeb kass alati inimese kaissu, kas pähe või kaela peale. Kassile meeldib väga palju mängida, eriti oma sabaga.

Päikseke on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ka ussirohtu.Kui sooviksid sellele vahvale kassile kodu pakkuda, siis palun võta ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles