Loomaaias heitis hinge armastatud loomake

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Christian Colista / PantherMedia / Scanpix

Selle nädala alguses suri Saksamaal asuva Frankfurdi loomaaia külastajate poolt armastatud tuhnik Elvis, kes oleks saanud peagi 25-aastaseks. 

Frankfurdi loomaaia töötajate sõnul sündis Elvisel päev pärast isa surma pisikene järglane Memphis, kes ei saanud aga paraku enda isa kunagi näha. Loomaaia töötajad ütlesid, et Elvis elas hiljuti üle tsüsti ning kuigi ta paranes sellest kiirelt, ei söönud loomake nädal aega mitte midagi ega jaksanud olla enam aktiivne, kirjutas DW.   

Frankfurdi loomaaia pressiesindaja Christine Kurrle sõnul elavad tuhnikud väga harva 25-aastaseks. «Kõik asjaolud viitavad sellele, et tema aeg oli lihtsalt minna,» ütles Kurrle. «Ta jõudis enda elu lõppu loomulikul teel.»

Lastega hästi läbi saanud Elvis oli Frankfurdi loomaaia elanik 11 aastat. Loom sai oma nime rock'n'roll`i laulja Elvis Presley järg, sest sündis staariga samas linnas, Tennessee osariigis Memphises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles