Helded inimesed annetasid Tallinna loomade varjupaigale oodatust rohkem

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Põhja-Tallinna noorte ümarlaua korraldatud heategevuskampaania «Ole sõber!» raames on nelja päevaga kogutud Tallinna loomade varjupaigale üle tuhande euro, mis ületab kampaania korraldajate ootusi.

Kampaania käigus koguvad vabatahtlikud kuni augusti lõpuni loomade varjupaigale annetusi Tallinna kaubanduskeskustes.

Kampaanias vabatahtlikuna kaasa teinud Põhja-Tallinna linnaosa vanema Raimond Kaljulaidi sõnul on väga positiivne, et inimesed on teadlikud varjupaiga tegevusest, ning annetavad loomade heaks hea meelega.

Kaljulaidi sõnul mõistavad inimesed mõistvad hästi, miks varjupaika sattunud loomad abi vajavad ning lisaks rahalistele annetustele öeldakse vabatahtlikele sageli ka tunnustavaid sõnu, et nad seda kampaaniat teevad. «Eks see näitab ka laiemat teadlikkuse kasvu keskkonnaküsimustes,» ütles Kaljulaid.

Kampaania koordinaator Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja Julianna Jurtšenko sõnul on kampaania esimesed päevad andnud noortele väga palju positiivseid emotsioone.

«Noored mõistavad üha enam, et vabatahtlikuna erinevates kampaaniates kaasa lüües saab aidata kaasa erinevate ühiskondlike probleemide lahendamisele. Loomade õigused on noorte jaoks väga oluline teema, seega kindlasti on see motiveeriv kui kampaania läheb hästi ning inimeste tagasiside on positiivne,» ütles Jurtšenko.

Kampaaniat korraldab Põhja-Tallinna noorte ümarlaud koostöös Põhja-Tallinna valitsuse ning Paljassaare tee 85 asuvat varjupaika haldava Varjupaikade MTÜ-ga. Kõik kampaania käigus kogutud vahendid antakse üle loomade varjupaigale, kus neid kasutatakse hoolitsuseta või muul põhjusel hätta sattunud loomade abistamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles