Päevakäpp: Tallinna tänavatelt üles korjatud Tiffany ootab armastavat perekonda

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Tiffany on noor kassiproua, kelle pereema on suure südamega kassitädi, kes püüab enda vabast tahtest kasse tänavatelt päästa. Hetkel elab kassitüdruk suures hoiukodus, kuid ootab üht kindlat perekonda, kes talle tähelepanu pööraks ja paitusi jagaks. 

Kiisu on pärit Ülemiste keskuse lähedalt tehase territooriumilt. Tiffany elab praegu ühes suures hoiukodus. Kuigi kass ei ole Turvakodu hoole all, väärib Tiffany hoolivat kodu ja armastust sama palju kui kõik teised Turvakodu kassid. Enne kojuminekut laseb MTÜ Kasside Turvakodu kassi loomakliinikus üle vaadata ja vajadusel kiipida ning vaktsineerida.  

Tiffany.
Tiffany. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

MTÜ Kasside Turvakodu aitab kassil tore perekond leida ja huvilisega suhtlelda. Paraku ei saa aga Turvakodu võtta täielikku vastutust looma tervislikust seisundi või hoiukodu tingimuste eest. Kui Sina tahad enda perekonda armsat Tiffanyt, võta ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles